JOM BINA PERNIAGAAN ‘ONLINE’ DARI RUMAH BERSAMA SERAIMAS RANGERS

10 Manfaat Anda WAJIB Join Kami!

1. Produk Seraimas sangat mudah untuk TERJUAL, sebab produk kami sangat mudah di dapati di toko2 jamu dan sudah banyak keberkesanan diberikan oleh pengguna selepas menggunakannya.

2. Seraimas dah lama menjadi ‘TAIKO’ dalam market malaysia, tak kira apa bangsa dan agama telah mengenali jenama kami.

3. Dont worry, bimbingan KHAS iaitu ‘Special Support’ akan diberikan dari Team Seraimas yang sangat berpengalaman dalam arena ini setelah menjadi agen yang berjaya!.

4 . Produk Seraimas sangat berkualiti tinggi, selamat & tidak membawa kemudaratan dalam tempoh yang panjang. Produk kami telah menjalani proses-proses R&D dan mendapat pelbagai kelulusan sebelum menembusi pasaran negara.

5. Ganjaran yang menarik bagi setiap pencapaian jualan yang memberangsangkan jika anda telah ‘breakthrough’ sales anda dengan kencang!.

6. Anda tak kreatif? Jangan risau!,  ‘marketing tools’ seperti flyers, banner online dan juga infografik produk akan disediakan untuk anda..

7.  Anda ‘newbies’? Modal pun ciput? Pemulaan modal yang rendah.. tapi pulangan yang sangat berbaloi-baloi!

8. Capai margin KEUNTUNGAN sehingga lebih 45%.. menarik bukan?!

 

9. Anda tiada idea?  kering idea? Dapatkan tips-tips intensif untuk mengendali perniagaan anda secara PERCUMA dari kami!

10 . 24/7 Kita akan memberi FULLY SUPPORT dengan  menjawab segala permasalahan anda mengenai info produk dan apa juga berkenaan Seraimas.

Antara Perkongsian dari Agen Yang Berjaya

Kisah kejayaan Agen SeraiMas Herbs

Hazim Khairuddin

Hazim Khairuddin mula menjadi agen di Seraimas Herbs pada bulan April yang lalu. Beliau berumur 34 tahun dan bekerja disektor awam sebagai pembantu antidadah. Encik hazim berminat menjadi agen Seraimas Herbs kerana ingin menjana wang sampingan, dalam masa yang sama ingin membantu orang ramai untuk kelihatan cantik dan sihat.

Beliau berpendapat bahawa produk Seraimas Herbs telah lama berada di pasaran dan telah menjadi produk yang sangat dipercayai oleh rakyat malaysia. Tambahan lagi, selepas beliau menjadi agen Seraimas, beliau berjaya mengaut keuntungan sekitar 4 angka untuk produk Seraimas sahaja.

Akhir sekali, beliau berharap selepas beliau menjadi agen Seraimas Herbs, beliau dapat membantu lebih ramai orang di luar sana untuk mendapatkan produk Seraimas dengan lebih mudah terutamanya untuk pengguna tegar produk Seraimas Herbs. Beliau Juga berharap pada masa akan datang beliau dapat membuka kedai dan menjadi stokis setia kepada produk Seraimas Herbs.

Bestkan manfaat yang seraimas tonjolkan kepada anda... Kami ingin Mempersembahkan... Minuman Kesihatan untuk Dalaman Wanita “Rahsia Kesihatan Wanita”. Salah satu produk keluaran Seraimas

SeraiMas Siedaara

Pensijilan MAL: MAL20172894TC

SeraiMas Siedaara adalah makanan tambahan kesihatan wanita yang menggabungkan 6 bahan semulajadi lengkap seperti Kacip Fatimah (Labisia pumila), Manjakani (Quercus infectoria), Akar serapat (Parameria), Kunyit, Halia dan Buah pinang (Areca catechu). Perumusan terbaik untuk membantu meningkatkan kesihatan dalaman wanita.

Siapa yang patut amalkan Siedaraa ni? Perempuan dewasa dan juga Wanita yang sudah berkahwin..

Makanan Tambahan Kesihatan Wanita​
Dibuat 100% dari bahan semulajadi​
Selamat dengan Pensijilan KKM & Halal​
Mudah diambil dan larut kerana berbentuk cecair​
Peningkatan keselamatan untuk mengekalkan keaslian produk​
Dapat akreditasi piawaian kebersihan, kualiti, keberkesanan dan keselamatan oleh JAKIM dan KKM.

Lihat Apa Kata Pengguna SeraiMas SieDaara..​

Masalah demi masalah yang dilontarkan oleh netizen telah beransur pulih selepas mengamalkan produk keluar kami.. jom kita tengok testimoni termantop dari artis dan juga netizen selepas 'Pekena' produk kami!

R&D Produk

Antara Proses kajian dan penambahbaikkan dibuat mengikut spesifikasi yang ditetapkan untuk menjamin produk berada ditahap yang paling baik dan berkualiti tinggi. berikut adalah galeri gambar proses R&D dan juga video dari pengasas seraimas sendiri KHAS untuk anda.. saksikan...
Terinspirasi dan terpesona dengan produk kami? masih ragu-ragu? tidak mengapa... teruskan pembacaan anda untuk mengetahui rahsia-rahsia yang terkandung di dalam setiap produk keluaran seraimas. Berminat Jadi agen? Teruskan bacaan anda....

Berminat buat duit dengan produk Siedaara?

Nak dapatkan tips bisnes PERCUMA?

Offer Promo Agen Siedaara!

i. Minimum pembelian diturunkan kepada 12 Botol SAHAJA untuk pakej Agen Circle.

ii. Beli produk dengan harga DISKAUN sebanyak 35%

iii. 100% guarantee return untuk produk defect.

Siapa Kami?

15 tahun dalam industry kesihatan & kecantikan dengan lebih 1 juta pengguna

SeraiMas Herbs

Latar belakang Syarikat

Kisah di sebalik SeraiMas Herbs

Bagaimana kami bermula,

SeraiMas Herbs Sdn. Bhd. perjalanan bermula dari sebuah kedai jamu yang dimiliki oleh Puan Sunita Bibi. Ketika itu dia hanya seorang stokis bagi satu syarikat tempatan dan kemudian keazaman beliau untuk membina empayar sendiri berkembang daripada beberapa isu yang tidak beretika yang disebabkan oleh syarikat tempatan.

Seiring dengan aspirasi zaman kanak-kanak untuk menubuhkan perniagaan sendiri, dia tidak mempunyai keraguan untuk meneruskan barisan produk kesihatan sendiri. Walaupun dia kurang berpengetahuan dalam bidang jualan dan pemasaran, namun dengan keazaman dan sokongannya yang besar dari suaminya, dia yakin bahawa syarikat itu akan berjaya suatu hari nanti.

Walaupun tidak mempunyai pendidikan yang tinggi dan masalah keluarga ,dia masih komited dan berjaya menubuhkan syarikatnya sendiri. Setiap tekanan yang di lalui dari zaman kanak- kanak menjadi inspirasi untuk terus berjaga-jaga dan tidak mudah putus asa. Puan Sunita Bibi juga percaya dengan menjalankan perniagaan ini, ia boleh membantu orang ramai untuk kekal sihat semasa sibuk dengan kehidupan seharian.

Setiap produk yang dihasilkan boleh dimiliki oleh setiap ahli keluarga kerana produk bermula daripada produk bayi sehingga untuk kegunaan warga emas. Beliau percaya dalam hubungan kasih saying dan kepentingan keluarga, produk ini boleh memberi kesan yang positif jika ia sentiasa diamalkan. Macam mana? anda teruja?

Jom lihat pencapaian dan pengiktirafan yang sangat membanggakan kami dapat selepas beberapa dekat, membantu para netizen di luar sana..

 

Awards & Pengiktirafan

Antara pencapaian tertinggi dari Seraimas selepas berkhidmat demi netizen di luar sana... tanpa anda.. siapalah kami. terima kasih atas kepercayaan anda terhadap produk keluargan seraimas...

Sijil Pengiktirafan

sijil pengiktirafan selepas kami bergiat aktif dalam industri makanan kesihatan dan dapat diterima baik oleh masyarakat diluar sana..

Galeri

setiap pengiktirafan sangat bermakna buat kami.. berikut Foto galeri dari pencapaian award, sponsor, expo & event-event yang Bertaraf Tinggi Untuk memastikan seraimas sentiasa berada dihati setiap pelanggan kami, sebelum mencapai pada tahap ini.. pelbagai kajian telah dilaksanakan...

Servis Penghantaran

Servis penghantaran yang digunakan adalah NinjaVan & Citylink

Kos penghantaran ditanggung sebahagian oleh agen mengikut caj semasa

Kos penghantaran ke Sabah dan Sarawak perlu ditanggung sepenuhnya oleh agen

Soalan-soalan Popular yang terkumpul

FAQ Agen Seraimas Siedaara

Tiada yuran pendaftaran diperlukan.

Agen hanya memerlukan modal sebanyak RM192 sahaja utk membuat tempahan produk.

Agen Basic : 6 botol/bulan
Agen Premium : 12 botol/bulan
Agen Circle : 24 botol/bulan

Kos penghantaran untuk Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak adalah mengikut harga semasa.

Tempahan boleh dilakukan dengan menghubungi HQ→ Klik Sini

Pengeposan dilakukan setiap hari. Tempahan yang dilakukan sebelum jam 12 tengah hari akan dipos pada hari yang sama, manakala tempahan yg dibuat selepas jam 12 tengah hari akan dipos pada hari berikutnya.

Disclaimer: Setiap penghantaran akan mengambil masa 2-5 hari bekerja.

Antara bahan yang akan diberi ialah copywriting, poster, informasi produk, testimoni produk, FAQ produk. Pihak HQ akan menyediakan kit khas utk setiap agen yang berdaftar dengan SeraiMas.

Pihak SeraiMas akan bertanggungjawab sekiranya barang yang dihantar mengalami kerosakan semasa proses penghantaran dilakukan. Agen perlu melaporkan sebarang kerosakan dalam tempoh tiga hari selepas barang diterima.

Agen perlu menghantar barang yang rosak/salah kepada HQ utk digantikan dengan barang yang baru.

Agen boleh melayari website laman sesawang www.seraimas.my utk mengetahui. HQ juga akan memaparkan informasi dan aktiviti di laman sosial rasmi SeraiMas iaitu FB: seraimasHQ IG: seraimashq

Hubungi

SERAIMAS HERBS SDN BHD (1227131-D)
No 20, Industri Ringan, Teres 3 Tingkat, Jalan Teguh 2, Taman Perindustrian Labis, 85300 Labis, Johor.

Email: info@seraimas.my
Phone: +60137825282